© Jörg Becker 2020
Flagg Start N Produkter Tjenester Tilbud & News Teknisk FAQ Obs: butikksidene stenges etter 15 minutter uten aktivitet! Impressum
siden 1986
Tjenester  Teknisk råd
batteri-ladesystemer  strømforsyning  dynamo-teknikk
Vi kan ofte bidra med tips og god informasjon for å gjøre andres liv enklere.  Produktene vi tilbyr er topp moderne, godt strukturert, lett fattelig og effektiv, eller også “udrepelige klassikere” som ennå ikke kunne erstattes med noe som passer enda bedre. Våre produkter er nok også lett forståelige, men likevel finnes det også helt andre “konflikter” som bare få regner med før dette skjer. En konflikt kan oppstå på mange måter enten mellom teknikk og mennesker, mennesker & teknikk, teknikk & teknikk, eller også bare mellom forskjellige mennesker som enkelt krangler om hvem som har rett. Ofte kan det være like lurt å løse en slik “konflikt” per snarvei, slik at ikke den fører til flere unødvendige problemer og blindveier. Og da kan du bruke oss. Vi “kan” ikke bare det meste om både produktene vi selger og det vi tilbyr ellers, men vi har også “kunnskap på tvers” pga. over 30 års praktisk erfaring på fagområdene vi holdt på med tidligere, og ikke minst flere titusen kunder som bruker dette.   Og “kan” vi engang ikke, da finner vi vanligvis råd for det meste likevel, fordi vi har også gode kontakter til over 80 produsenter og mange andre kilder i Norge og hele verden. Det er nettopp det, men også de gode forholdene vi har med de fleste av våre kunder som er nøkkelen for at vår service funker så bra og siden så lenge allerede. De fleste skjønner ganske fort “hva” man finner her hos oss, blir hos oss, og forteller det gjerne videre til venner, bekjente, kollegaer, og ledere av alt fra bitesmå til store bedrifter og offentlige etater. Så, velkommen her, også til deg.
Start Hvorfor råd Råd fra oss Betalt...gratis? Forskjell vs. å spørre "andre" ---------------------------- Hvilken service, overblikk... ...og flere detalj nedenfor Info til egne produkter Info til fremmede produkter 2. Mening Guiding Reise & Utland Konsulentoppdrag Konsulentoppdrag Firma ----------------------------- Pris for tjenestene Å få noe tilbake? ---------------------------- Enkelt å komme i gang Enkelt å komme tilbake ---------------------------- FAQ til Teknisk Råd Kaffekasse?
Teknisk råd, tipser                og samspill med oss?
Råd & samspill med oss