© Jörg Becker 2020
Flagg Start N Produkter Tjenester Tilbud & News Teknisk FAQ Obs: butikksidene stenges etter 15 minutter uten aktivitet! Impressum
siden 1986
Tjenester  Teknisk råd
batteri-ladesystemer  strømforsyning  dynamo-teknikk
Ingen kan alt. Trolig over 90% av alle vi møter har bommet dyrt, en eller flere ganger, enten ved å gjøre, eller å kjøpe noe som i beste fall er uten nytte, skadelig for annet, eller t.o.m. farlig for dem og andre uten at en var klar over det. Og det er bare forståelig. Ofte får man “suggerert” at alt er et lek, bare hobby, siden det “bare” er til båt, bil, eller hytte. Men så skjønner de fleste ganske fort at det kreves dyp faglig forståelse til det meste. Mange har det allerede vanskelig å forstå alle funksjoner av enkelte komponenter. Men så blir det ofte enda verre når det er snakk om system-komponenter, som det automatisk blir så snart det er flere elementer som skal arbeide sammen. En verden stapfull med komplisert teknikk og en jungel med både nyttig og unyttig informasjon. Det meste av informasjonene pleier å bestå av reklame, som skal selge, eller brukermanualer som er begrenset ren på teknisk bruk. I tillegg finnes det mange som har hørt og lest tredjehånds informasjoner, som så omsider skal gjelde allminnelig, siden det så blir mere bekvemt for mange. Og så finnes det alle disse velmente råd av f.eks. bekjente som enten “vet om noen som har noe liknende”, eller som mener å vite hva alle “må ha”. Kjenner du deg igjen?  Det er nettopp derfor at vi får mange anrop og e-post, både hver dag og fra inn- og utlandet. Å spørre er ikke pinlig, men i høyeste grad anbefalt for mange. Sett som summe pleier tipsene vi gir å spare folk ofte for feilinvesterte “penger”, bortkastet tid og tekniske problemer som for det meste pleier å ha store kostnader og konsekvenser som følge. Er det du ser her på nettsidene ikke akkurat en del av ditt yrke da er du ikke alene med problemene du enten allerede har, eller ikke vet at du kan få. Å få kjapp, enkelt og uavhengig innspill er verdifull for mange, kanskje også for deg? Hva, hvordan, hvorfor, hva koster tjenestene? Klikk deg videre i menuen til venstre. Finner du ikke det du leter etter, eller bruker du kanskje andre ord? Bare spør!
Start Hvorfor råd Råd fra oss Betalt...gratis? Forskjell vs. å spørre "andre" ---------------------------- Hvilken service, overblikk... ...og flere detalj nedenfor Info til egne produkter Info til fremmede produkter 2. Mening Guiding Reise & Utland Konsulentoppdrag Konsulentoppdrag Firma ----------------------------- Pris for tjenestene Å få noe tilbake? ---------------------------- Enkelt å komme i gang Enkelt å komme tilbake ---------------------------- FAQ til Teknisk Råd Kaffekasse?
Teknisk råd og tips,              og hvorfor en kan trenge hjelp
 Råd, hvorfor