© Jörg Becker 2020
Flagg Start N Produkter Tjenester Tilbud & News Teknisk FAQ Obs: butikksidene stenges etter 15 minutter uten aktivitet! Impressum
siden 1986
batteri-ladesystemer  strømforsyning  dynamo-teknikk
Rasker hjelp for både deg som driver firma og privatkunder med lite tid. Bestilles som KON3. KON3 er det samme som KON2, men behandles prioritert parallell med aktuelle oppdrag og sparer ofte en del tid. Guiding til, eller råd ved feilsøking, vurdering på grunnlag av tilsendte data, bilde, koblingsskjema, beskrivelser, mm. Detaljert guiding til utvalg, gransking og innkjøp av komponenter(*), sjekk om kompatibilitet, teknisk oppfølging, gransking av tekniske data, utvidet forklaring til funksjoner, sammenlikning av forskjellige løsninger mm. Teknisk forklaring / spørsmål mm. om installasjon og bruk av komponenter som går utover medfølgende beskrivelser eller som ikke er blitt kjøpt hos oss(*) Vurdering av prosjekter, spørsmål om alternativer, vurdering av driftsikkerhet, utarbeiding av løsnigsforeslag eller alternativer til bestående / ønskete systemløsninger Kort: Konsultasjon betyr bl.a. å spare tid og å bli guidet rundt kjente feller. Velkommen her.
Vi kan “se over dine skuldre” og guide, diskutere hele prosjekter både før og mens du holder på, hjelpe til med tips og råd, eller også gå til innkjøp og styre t.o.m. komplette installasjoner for deg. Mangler du f.eks. tid, eller kunnskap, så er dette noe bra hjelp for å unngå dyre tabber.   Mer info til bestilling av service som hjelper deg finner du under knappen “Enkelt å komme i gang” i menuen til venstre. Eksempel som er merket med * gjelder spesiell for forespørsel som gjelder både detaljerte forklaringer, feilsøking, erfaring med og bruk av komponenter, sjekk og foreslag som f.eks. komplette eller større deler på ladesystemer og fordelinger, mm. Pga. mange kundebesøk/reiser om sommeren mangler vi dessverre regelmessig tid for tidkrevende kontoroppgaver. Individuelle koblingsskjemaer, konstruksjoner og komplekse beregninger utføres for tiden kun fra oktober til februar og da aktuell til oppdrag som inkluderer komplette systemløsninger fra oss. Vi beklager dette på en måte, men vi takker heller nei til oppdrag enn å redusere på kvalitet.  
Start Hvorfor råd Råd fra oss Betalt...gratis? Forskjell vs. å spørre "andre" ---------------------------- Hvilken service, overblikk... ...og flere detalj nedenfor Info til egne produkter Info til fremmede produkter 2. Mening Guiding Reise & Utland Konsulentoppdrag Konsulentoppdrag Firma ----------------------------- Pris for tjenestene Å få noe tilbake? ---------------------------- Enkelt å komme i gang Enkelt å komme tilbake ---------------------------- FAQ til Teknisk Råd Kaffekasse?
Konsulentservice FIRMA.           
Tjenester Konsultasjon
... raskest mulig råd, hjelp, og utvidet service !